HVO-QUERIDO START MET PODCAST

In mei start HVO-Querido met De Verbinding, een serie podcasts met fraaie portretten van bijzondere mensen die voor korte of langere tijd gebruik maken van begeleiding en ondersteuning door HVO-Querido. De serie is geproduceerd door De Kostgangers.

In de eerste aflevering van De Verbinding maken we kennis met Eddy van Delden, een bewoner van de Amsterdamse Rivierenbuurt.

Eddy neemt ons onder andere mee naar de zorgboerderij in Zwaanshoek waar hij werkt en hij vertelt openhartig over zijn moeder, zijn verleden, zijn liefde voor muziek en nog veel meer.


Meer

Na Eddy volgen portretten van andere interessante cliƫnten van HVO-Querido: de Mokumse volkszanger Dave, ons hip-hop collectief (Ryan, Lifay, Broertje en Cyriel), zangeres Sharon, dichter Georgis, Dasha die met begeleider Jasper en zijn hond Kiara aan haar zelfvertrouwen werkt en muzikant Ron.


Nieuw seizoen

In totaal verschijnen er in 2019 zeven afleveringen van De Verbinding. In 2020 zette we deze reeks voort met een tweede seizoen. Je vindt De Verbinding in je podcastapp en op https://hvoquerido.nl.